Minőségi beltéri ajtók kiváló árakon az egész országban:

 

ÚJ CLPL felületű ajtók, tele kivitelben, akciós áron: 34.900Ft + ÁFA.

Egyedi méretben is! 

Gyártási határidőnk sztenderd méretű ajtók estén: 4 hét. Egyedi méret és 100 x 210 falnyílás méret esetén 6 hét. 

 

Projektekhez 100 db ajtó felett, azonos mintázat és szín esetén, egyedi árajánlat, a gyártási idő szintén 4 hét!!

Sztenderd méreteink: 65 x 210 ; 70 x 210 ; 75 x 210 ; 80 x 210; 90 x 210, 100 x 210.

 

arajanlat

 

 

 

Tekintse meg termékeinket:

 

CLPL beltéri ajtók

 

 

 

Elegáns megjelenés és tökéletes minőség! Az ajtólap anyaga: 30mm-es MDF keret, 5 mm-es HDF ajtólap a piacon lévő hasonló kategóriájú: 3mm - 4 mm. 0,14mm vastag CLPL fólia.

Legjobb Ár - Érték arány!

arajanlat

 

 


 

Festett 3D beltéri ajtó (további ajtómintákért kattintson ide)

 

 

festett-ajto-1 festett-ajto-2 festett-ajto-3 festett-ajto-4

 

Az örök, klasszikusnak tekinthető ajtó a festett beltéri ajtó, 6 rétegnyi festék kerül fel rá, valamint minőségi felületkezelést kap a legjobb szakember által. A technológia is korszerűnek tekinthető, a világosabb színek nem sárgulnak egy bizonyos idő után sem, korlátlan ideig élvezhető a kedves vevő a megvásárolt terméket. Sokféle marásmintával, üvegezéssel és marásmintával kérheti ezt a típust, a színeket pedig a RAL színskála szerint lehet meghatározni.

arajanlat

 

 


 

Kopásálló CPL beltéri ajtó (további ajtómintákért kattintson ide)

 

 

cpl-ajto-1 cpl-ajto-2 cpl-ajto-3 cpl-ajto-4

 

A CPL ajtóink egyedülálló méretben rendelhetők, az áruk pedig a legjobb. Karcálló CPL felülettel készülő, fát, esetleg fiktív mintát megjelenítő, közép kategóriás ajtóról beszélhetünk. Egyedi méretben lehet rendelni, melynek gyártási idejét 3-4 hét intervallumban tudjuk meghatározni. Ha nem irodába, munkahelyre, hanem saját lakásba szeretné a beltéri ajtót, akkor ez a típus a legjobb választás.

arajanlat

 

 


 

Dekor MDF beltéri ajtó (további ajtómintákért kattintson ide)

 

 

dekor-ajto-1 dekor-ajto-2 dekor-ajto-3 dekor-ajto-4

 

A dekor ajtóinknál egy nyomtatott famintázatról van szó, amelyet HDF felületre ragasztanak fel. Ár tekintetében a legjobb választás, viszont a minőségére sem lehet panasz, tökéletesen szolgálja a vásárlót bármilyen ideig.

arajanlat

 

 


 

Furnér beltéri ajtók

A furnér beltéri ajtók felülete fából készül, mely természetes hatást kölcsönöz az ajtónak. Ezt a felületet nevezzük furnérnak mely lényegében a váról leválasztott vékony réteg. Ez a vékony réteg kerül felragasztásra a beltéri ajtóra, ezután egy speciális felületkezelés után kerül a kész beltéri ajtó termékekhez. a furnéros beltéri ajtók nagy előnye a kopásállóság és a tartósság. Nem beszélve arról, hogy csodálatos kinézetet biztosít lakásbelsőjének!

 

 

Furnér beltéri ajtó (további ajtómintákért kattintson ide)

 

 

Bejárati ajtók

 

 


A beltéri ajtók mellett bejárati ajtót is tudunk ajánlani, nem szükséges mást keresnie! A bejárati ajtó lehet egy, esetleg két szárnyú is. Ha a két szárnyúra esik a választás, kérheti a kedves vásárló asszimmetrikus kivitelezéssel is. Két féle színből lehet választani, lehet aranytölgy, valamint mahagóni. Mind a két oldalán színes lehet, ha igény van rá.

 arajanlat

 

 


 

 

BELTÉRI AJTÓK A-TÓL Z-IG!

belteri-ajto-debrecen

- Beépítés

- Szállítás

- Felmérés

- Tanácsadás

- Árajánlat készítés

 

Cégünknél beltéri ajtók forgalmazásával foglalkozunk. Nálunk megtalálja az egyedi beltéri ajtók teljes tárházát. Az exlusive beltéri ajtóktól az olcsó kategóriás ajtóig. Amire önnek szüksége van nálunk biztosan megtalálja, melyeket profi és kézséges kiszolgálás mellett és a legjobb áron vásárolhatja meg. Ingyenes szolgáltatásaink közzé tartozik: ingyenes felmérés, Debrecenen belül ingyenes kiszállítás, ingyenes tanácsadás és segítség a megfelelő beltéri ajtó kiválasztásában.