A CPL AJTÓ - EGYEDI MÉRETEK A LEGKEDVEZŐBB ÁRON 

Közép kategóriába tartozó valós fát vagy fiktív mintát ábrázoló karcálló Egger CPL felület ajtó. Ezeket az ajtókat a megrendelő nyílásméreteinek megfelelően egyedi méretben 3-4-6 hét alatt gyártjuk le. Amennyiben a lakástulajdonosok dönthetnek az ajtók típusát illetően, minimum ezt a minőséget választják.

A dekorfóliás beltéri ajtó és a CPL fóliás beltéri ajtó között a különbség az, hogy az ajtó tok és az ajtó lap felületét ez a magasabb minőségű, ellenállóbb, speciális CPL fólia borítja, ezért ezek a felületek kiválóan alkalmasak fokozott használati igények kielégítésére. A CPL fóliával készült beltéri ajtó ellenálló a fizikai behatásokkal szemben, karcálló, jól tűri a különböző szennyeződéseket, egyszerűen tisztítható, ellenáll minden a háztartásban használatos tisztítószernek. 

A színválaszték is sokkal nagyobb, közel 34 színből tud választani az érdeklődő. A CPL beltéri ajtók extrái is többek pl.: acélcsíkozás, intarzia, , üvegezés. 

A CPL fóliás beltéri ajtó lehet falba tolható ajtó, fal előtt tolható ajtó, harmónika ajtó egyaránt. A CPL fóliás beltéri ajtó utólag szerelhető MDF tokkal készül, mely 2cm-t mélységében állítható. Számos színben és üvegezési opcióval rendelhető meg a CPL beltéri ajtó.

 

Termékek:

 
 

BELTÉRI AJTÓK A-TÓL Z-IG!

belteri-ajto-debrecen

- Beépítés

- Szállítás

- Felmérés

- Tanácsadás

- Árajánlat készítés

 

Cégünknél beltéri ajtók forgalmazásával foglalkozunk. Nálunk megtalálja az egyedi beltéri ajtók teljes tárházát. Az exlusive beltéri ajtóktól az olcsó kategóriás ajtóig. Amire önnek szüksége van nálunk biztosan megtalálja, melyeket profi és kézséges kiszolgálás mellett és a legjobb áron vásárolhatja meg. Ingyenes szolgáltatásaink közzé tartozik: ingyenes felmérés, Debrecenen belül ingyenes kiszállítás, ingyenes tanácsadás és segítség a megfelelő beltéri ajtó kiválasztásában.